Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Zkušenosti klientů realitní kanceláře AVAPO - OPAVA

Zkušenosti, doporučení a reference při prodeji, koupi či pronájmu na našich webových stránkách jsou od klientů, kteří přes naši realitní kancelář prodali, pronajali nebo koupili nemovitost. Napsání doporučení nebo reference po skončení obchodu není žádná povinnost a záleží na každém kupujícím nebo prodávajícím, jestli se rozhodnou a doporučení nebo referenci nám napíšou. Děkujeme všem, kteří nám napsali za velmi pěkné doporučení a reference, které nám dávají velkou chuť do dalších obchodů.

                                                                                                                                                                       majitelé společnosti  Jana & Michal Palovi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mirek Wolinger: prodej bytu 2+1 Olomoucká, Opava 

Děkuji moc, Vaše práce byla profesionální, kdykoliv budu potřebovat, obrátím se na AVAPO. Wolinger 

21. prosince 2016

 

 

Marek a Gabriela Pallovi: koupě bytu 0+1 Haškova, Opava 

moc Vám děkujeme za výbornou spolupráci při realizaci nákupu nemovitosti a jejího následného pronájmu. Vašeho přístupu a jednání si velmi ceníme. Vše bylo z Vaší strany profesionální. S přáním příjemného dne Pallovi.

14. listopadu  2016
 
 

Dostálová Katy: koupě bytu 2+1 ul. Máchova, Opava 

Dobrý den, prostřednictvím RK AVAPO jsem kupovala byt. Paní J. Palová byla po celou dobu velice milá a ochotná. Díky jejímu profesionálnímu přístupu proběhlo vše bez komplikací za což jí děkuji. Tuto RK budu jen doporučovat. Dostálová.

13. listopadu  2016

 

 
V. Kellnerová, prodej bytu 2+1 ul. Jaselská, Opava

Dobrý den. Ráda bych poděkovala touto cestou paní Palové, za profesionální přístup, ochotu a vstřícnost při prodeji bytu. Od začátku probíhalo vše systematicky a hladce. Všem mohu tuto realitní kancelář vřele doporučit. Kellnerová

23. října 2016

 

manželé Maškovi, K. Vary: prodej bytu 3+1 ul. Pekařská, Opava

Bylo potěšením pracovat s r.k. AVAPO, zejména s pí. Janou Palovou. Oceňujeme vysoce profesionální, rychlé jednání při prodeji bytu a současně lidský přístup ke klientům. Přestože žijeme mimo Opavu bylo s námi vše předem konzultováno a dotaženo do posledního detailu. Děkujeme moc a vřele tuto realitní kancelář všem zájemcům doporučujeme !!!

30. srpna  2016

 

Michal Zahel: koupě bytu 2+1 Antonína Sovy, Opava

Profesionální přístup, absolutní flexibilita a maximální spolehlivost. Pro mě je AVAPO realitka č. 1 v regionu.

19. srpna 2016

 

Radmila Gregorová: prodej bytu 2+1 nám. Slezského odboje, Opava

Gregorovi, Dalibor a Radmila Naprosto profesionální přístup, skvěle odvedená práce RK AVAPO! Pan Ing. Pala nám zajistil kompletní servis při prodeji bytu. Můžeme všem doporučit !!!! Děkujeme.

16. července 2016

 

Roman Švéda:  koupě RD Kajlovec

Naprosto perfektní, profesionální přístup. Mohu jen doporučit.

10. června  2016
 

 

Mgr. Martina Černá: prodej bytu 3+1 ul. Hobzíkova,  prodej bytu 4+1 ul. Husova, koupě RD Holasovice

Ráda bych touto cestou poděkovala paní Janě Palové a jejím spolupracovníkům za výbornou profesionální spolupráci při prodeji a koupi nemovitostí. Realitní kancelář celý obchod realizovala bez problémů, poskytovali veškerý servis a vedení. Velké ocenění patří zvláště lidskému přístupu a zájmu o klienta. Všem potenciálním zájemcům doporučuji RK AVAPO ke spolupráci. M. Černá.

4. května 2016

 

 

Mgr. Ivana Kleinová a Ing. Josef Klein: prodej RD Holasovice

Prodej našeho domu trval delší dobu, poněvadž jsme zprvu neměli štěstí na realitní makléře. Konstruktivní spolupráce nastala až s realitní kanceláři AVAPO. Paní Palová je cílevědomá, svou práci provádí profesionálně a systematicky. Za to jí patří náš velký dík, všem vřele doporučujeme. Manželé Kleinovi.

25. dubna 2016

 

Ing. Zdeněk Dedek: prodej garáže ul. Bochenkova

Zároveň děkuji za bezproblémové vyřízení prodeje naší garáže. Vše proběhlo k naší plné spokojenosti. Již žádné nemovitosti v Opavě nemám, čili nemám co dalšího prodat. S pozdravem a přáním dobrých obchodů, zdraví a pohody Ing. Zdeněk Dedek.

21. dubna 2016

 

Radka Rozkydalová: prodej bytu 2+1 ul. Liptovská, Opava 

Dobrý den, realitní kancelář Avapo všem doporučuji. Prodávala jsem byt 2+1 v Opavě Kylešovicích. Bydlím 180 km od prodávaného bytu. Na základě plné moci za mě všechno potřebné vyřídili, takže mě celý prodej bytu stál pouze dvě cesty do Opavy. Poprvé, když jsem předávala klíče a podruhé, když jsem podepisovala smlouvu. O průběhu prodeje jsem byla pravidelně informována telefonicky. Opravdu jsem se setkala s odborníky. Ještě jednou děkuji a přeji Vám mnoho spokojených klientů.

14. dubna 2016

 

Ileporello: koupě bytu 3+1 ul. Bochenkova, Opava

Ráda bych přidala recenzi, jelikož jsme také byli spokojeni, stejně jako spousta klientů před námi a určitě i po nás. Jednání paní Palové bylo přímé a čisté. Nebylo nic, co by nám při koupi bytu bylo zatajeno, ani nevznikly žádné komplikace. Paní Palová nám vyšla vstříc i s cenou, což také není úplně běžné. Smlouvy i zástavy proběhly rychle a dle uvedených termínů. Byt, který jsme si prostřednictvím paní Palové koupili,  nám skýtá krásný domov. Ještě jednou děkujeme. Manželé Tajovští.

11.března 2016

 

T.H.:  prodej bytu 3+1 Opava, Jaktař

Avapo - realitní kancelář pro nás realizovala poměrně složitou nemovitostní transakci, které předchozí RK nezvládly. Na Avapo a zejména jejich majitelích, se kterými jsem měl možnost jednat, oceňuji zejména 100% důvěryhodnost a férovost. Naší transakci se věnovali v míře, která zčásti i překonala naše očekávání. Jsou to profesionálové, u nichž si můžete být jisti, že budou jednat vždy solidně a v zájmu klienta. Jejich služby mohu pouze doporučit. T.H.

3. března 2016 

 

Regina Drastíková:  koupě bytu  1+kk ul. Bezručovo náměstí, Opava

Naprostá spokojenost. Skvělá profesionalita. Drastíková

23. února  2016

 

Ludmila Podolská: prodej RD Neplachovice

chceme Vám a Vašemu manželovi velmi poděkovat za vše, co jste pro nás udělali v souvislosti s prodejem našeho domu na konci loňského roku. Váš vysoce profesionální a lidský přístup ke všem záležitostem, které jste za nás řešili a zajišťovali nás velmi potěšil. Vše jste nám vždy vysvětlili tak, abychom tomu rozuměli. Velmi rádi Vás budeme dále doporučovat.
Ještě jednou mnohokrát děkujeme a přejeme i nádále hodně spokojených zákazníků.
S přáním hezkých dní manželé Podolští

19. února 2016

 

andurillek: Koupě 1/2 RD, ul. Šeďěnkova, Opava
 
Přes realitní kancelář AVAPO jsme uskutečnili koupi 1/2 rodinného domu. Vše proběhlo v pořádku, jednání ze strany RK bylo naprosto korektní a velmi profesionální. S klidným svědomím mohu tuto RK doporučit jako seriozního partnera při koupi nemovitosti a tímto jím za sebe a svou rodinu děkuji. K.Vaněk.

17. února 2016

 

Bc. Andrea Richtrová: prodej bytu 3+1, ul. Olomoucká, Opava

Dobrý den, paní Palová. I já děkuji za spolupráci, která proběhla v obou případech, kdy jsem jednala s Vaší realitní kanceláří (koupě bytu v roce 2014 a prodej bytu v roce 2015, potažmo 2016), k mé spokojenosti. Nejvíce si cením přímého jednání a profesionálního a seriózního přístupu,  neméně pak i rychlosti při vyřizování  na katastrálním úřadu při převodu nemovitosti, zaslání finanční hotovosti na účet a podání daňového přiznání včetně úhrady daně. A. Richtrová.

15. února 2016

 

Mgr. Veronika Štefelová: prodej bytu 3+1, ul. Holasická, Opava, koupě RD Neplachovice

Přes realitní kancelář Avapo jsme uskutečnili jak prodej,tak koupi. Byli jsme s manželem naprosto spokojeni. Rychle vyřízení, velmi příjemné vystupování a hlavně lidský přístup nás utvrdil v tom,že realitní kancelář Avapo doporučujeme kde jen můžeme. Ještě jednou děkujeme. S pozdravem Štefelovi.

1.února 2016

 

 

Ondřej Zela: koupě bytu 3+1 ul. Holasická, Opava

Moc děkuji paní Palové za vynikající, vstřícné, lidské a hlavně profesionální jednání. Podané informace byli přesné a jasné včetně provedení a objasnění všech náležitostí s koupí bytu. S realitkou AVAPO jsme byli velice spokojeni a můžeme jen doporučit

4. ledna 2016

 

brut nikos: prodej garsonky, ul. Haškova, Opava

Nikos Chadzipanajotidis, přes realitní kancelář AVAPO jsem prodával garsonieru,byl jsem nadmíru spokojen s profesionální praci paní J.Palové a kolektivu makleřů včetně pana J.Kopťáka,děkuji za prodej nemovitosti a veškerý právní servis a vyřízení všeho kolem prodeje,děkuji a vřele tuto realitní kancelář doporučuji, N.Chadzipanajotidis

23. listopadu 2015

 

 

RNDr. Blanka Skřivánková: prodej bytu 3+1, ul. Liptovská, Opava

Byla jsem mile překvapena lidským a velmi profesionálním přístupem p. Palové při prodeji bytu v Opavě. Setkala jsem se s nejrůznějším přístupem realitních makléřů, práci p. Palové z RK AVAPO hodnotím jako nejlepší. Pokud bych ještě něco na trhu realit kupovala nebo prodávala, určitě bych se na ní s důvěrou znovu obrátila. Skřivánková.

2. listopadu 2015

 

doc. Mgr. Martin Čapský Ph.D., prodej bytu 4+1 Horní náměstí, Opava

Vážená paní Palová, rád bych Vám poděkoval za pomoc a profesionální služby při prodeji bytu.

Martin Čapský

1.listopadu 2015

 

Kačena Ladislav: prodej komerčního objektu Stěbořice

Děkuji Vám za rychlý a bezproblémový prodej nemovitosti včetně vyřízení všech náležitostí s úřady. Při jednání jsme měli 100% jistotu, že vše proběhne v pořádku. A nezklamali jste nás. V případě, že budeme potřebovat prodat nebo koupit nějakou nemovitost, tak se na Vás opět určitě obrátíme.

Děkuji a pozdravem Kačena L.

22. října 2015

 

Ing. Tomáš Bachan:  koupě bytu 1+1 ul. Lidická, Opava

S realitní kanceláří AVAPO jsem byl spokojen. Určitě mohu doporučit. Jednání a přístup p. Palové i p. Thomasové byl velice vstřícný. Zprostředkování proběhlo bez problémů.

9. září  2015

 

Jitka Wittková: prodej bytu 2+1 ul. Máchova, Opava

Děkuji moc, paní Palová

za profesionální péči a za všechno, co jste pro mne s manželem udělali. Ráda Vás budu doporučovat svým klientů.

Zdravím Vás a ještě jednou mnohokrát děkuji Jitka Wittková

16.srpna 2015

 

Binar Mirek:  koupě dvou garsonek ul. Antonína Sovy a ul. Haškova, Opava

koupě dvou garsonek v OPAVĚ. Potřebovali jsme koupit 2 garsonky v Opavě realittka AVAPO nám je ve velice krátké době sehnala. Rychle jednání srozumitelné smlouvy. Za mě jen klady. Moc děkujem.

13. srpna 2015

 

Veronika Poštulková: koupě pozemku Bohuslavice

Spolupráci s realitní kanceláři AVAPO můžu doporučit. Dobrá spolupráce. I když jsem byl náročný klient, přístup p.Palové byl vstřícný. Obchod proběhl bez problémů. J. Kretek

29.června 2015

 

Ing. Jitka Trčková: koupě bytu 2+1 SPC  Krnov

S prací této realitní kanceláře jsme byli opravdu spokojeni. Provedla nás celou cestou od prvotní prohlídky nemovitosti po její zakoupení velmi profesionálně. Ceníme si vstřícného jednání, poskytování srozumitelných informací a jistoty, která nám byla poskytnuta. Při našem pracovním vytížení jsme uvítali, že nás samotné prakticky nezasáhla žádná vyřizování a "úřadování". Děkujeme, Trčkovi. 

16. června 2015

 

Mgr. Libuše Habartová: prodej a koupě bytu v Opavě

RK AVAPO vyvrací všechny předsudky o realitních kancelářích. Spolupráce s ní byla bezchybná, přístup  p. Palové byl vysoce profesionální i lidsky vstřícný. Všem mohu zodpovědně doporučit.

15. června 2015

 

 

Věra Kudelová: prodej bytu 3+1 ul. Ratibořská, Opava

Vyjadřuji velkou spokojenost s profesionální prací realitní kanceláře AVAPO, zvláště paní Palové. Prodej bytu proběhl bez komplikací, nemusela jsem běhat po úřadech. Služby cenově přijatelné, doporučuji.

20. ledna 2015
 

Jan Polaskova 1: pronájem byzu 1+1 ul. Vodní, Opava

Se službami této realitní kanceláře jsem byla velmi spokojena, příjemné jednání a velmi rychlé vyřizování.. pronajali mi byt během velmi krátké doby a s celkovým průběhem jsem byla velmi spokojená. Z realitních kanceláří, které jsem oslovila v minulosti mi tato poskytla nejvíce zájemců v nejkratším čase. Doporučuji.

18. listopadu 2014
 

Proksova Marta: pronájem bytu 4+1, Opava

Společnost AVAPO, kde jsem jednala s paní Palovou mi dokázala velice rychle a spolehlivě pronájmout byt v Opavě. S prací a službami realitní kanceláře jsem byla velmi spokojená, mohu jen doporučit.

14. listopadu 2014
 

 

Marie Kupčíková: prodej bytu 3+1 ul. Edvarda Beneše, Opava

Kupčíkovi AVAPO spolehlivá realitní kancelář s profesionálním přístupem, doporučujeme využít jejich služeb.

9. října 2014
 

Hana Plačková: pronájmy a koupě bytů v Opavě.

Realitní kancelář AVAPO mohu jen doporučit. Jednali jsme přímo s paní majitelkou a byli jsme velmi spokojení. Paní je milá, ochotná, flexibilní. Velmi dobře se orientuje ve svém oboru. Spolupráce byla rychlá. Příští pronájem budeme řešit určitě zase přes ni. Děkujeme.

10. srpna 2014
 

Bečica Jakub: koupě bytů v Opavě, Kateřinkách

Skvělá a spolehlivá realitní kancelář s profesionálním přístupem. Rychle vyřídí všechny požadavky, a také dokáže dobře poradit. Po zkušenostech doporučujeme využít jejich služeb.

31. července 2014
 
 
Radim Přibyla: pronájem bytu 3+1 v Opavě

AVAPO můžeme jen doporučit pro profesionální přístup, rychlost a komunikaci.

21. července 2014
 

Lenka Šikulová: pronájmy bytů v Opavě 

AVAPO určitě všem doporučuji, vždy nám našli nájemníky podle našich představ, jsou rychlí, spolehliví a profesionální. Šikulová

5. června 2014
 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci